Pasta rybna z papryką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makrelę obieramy ze skóry i ości. Dodajemy pokrojoną cebulę, ogórek, majonez, przyprawiamy i miksujemy. Dodajemy pokrojoną w kosteczkę paprykę i mieszamy, podajemy z pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1020
Data dodania: 2010-09-18

Zdjęcia

Pasta rybna z papryką
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybna z papryką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.