Krokiety rybne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę moczymy w mleku około 2 godzin. Po odsączeniu drobno kroimy. W naczyniu ubijamy jajko, margarynę, posiekaną pietruszkę, gałkę muszkatołową, i sól, Po wymieszaniu dodajemy kawałki ryby i zagęszczamy płatkami owsianymi. Smażymy w głębokim oleju. Podajemy ze szpinakiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 160 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 902
Data dodania: 2010-09-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krokiety rybne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.