Piernik z kokosem

Ocena przepisu

Składniki

  • polewa czekoladowa

ciasto

krem

Sposób przyrządzenia

Ciasto:
Wszystkie składniki na ciasto wsypać do miski i dobrze wymieszać. Wlać do blachy i piec godzinę w 180 stopniach C. Kiedy ostygnie przekroić na pół.

Krem:
Odlać trochę mleka aby wymieszać mąkę. Resztę zagotować i gotować budyń powoli dodając resztę składników. Budyń po ostygnięciu ucierać z masłem.

Połowę piernika przełożyć kremem i przykryć resztą ciasta. Polać polewą czekoladową.
Ten przepis ma w ulubionych 4 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2353
!Kinga

!Kinga

Data dodania: 2009-11-12

Zdjęcia

Piernik z kokosem
!neska#

Dodane przez:

!neska

2009-11-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Piernik z kokosem

2010-03-04 23:48:21

coś ciekawego,musze spróbować;-)

2010-02-23 22:05:39

Na pewno jest dobry.

2010-02-18 00:54:56

Elegancki piernik.

2009-12-03 12:44:52

Podoba mi się to ciasto, zagościło na liście do zrobienia!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.