Jajka twarożkowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy na pół, ostrożnie wyjmujemy żółtka. Szczypiorek płuczemy, drobniutko siekamy. Łososia łączymy ze śmietaną, miksujemy. Do masy łososiowej dodajemy twarożek oraz chrzan, ucieramy. Farszem napełniamy połówki jajek, dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1567
Data dodania: 2010-03-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka twarożkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.