Sos koperkowy biały

Ocena przepisu

Składniki

  • koperek 1 pęczek
  • białe wino wytrawne 100 ml
  • bulion warzywny 200 ml
  • mąka 1 łyżka
  • biały pieprz
  • maggi

Sposób przyrządzenia

Koperek posiekać, zalać gorącym winem, zagotować. Następnie dodać gorący bulion, gotować 5 minut. Zrobić zasmażkę, rozprowadzić w sosie. Doprawić solą, pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1120
Data dodania: 2011-02-01

Zdjęcia

Sos koperkowy biały
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos koperkowy biały

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.