Fasolka w bułce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę płuczemy, odcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie. Następnie odcedzamy i pozostawiamy do odparowania. Na patelni topimy masło po czym dodajemy do niego bułkę tartą i szybko mieszamy. Fasolkę przekładamy na talerze i posypujemy tak przygotowana bułką tartą z masłem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 588
Data dodania: 2011-07-27

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasolka w bułce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.