Faszerowane pomidory

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory umyć i osuszyć.
Ściąć wierzch i wydrążyć łyżeczka miąższ, ale tak aby nie uszkodzić ścianek pomidora.

Pieczarki oczyścić i umyć.
Drobno skroić.

Cebule obrać, drobniutko posiekać.

W naczyniu wymieszać pieczarki, cebulę, miąższ z pomidorów i ser. Wbić jajka, doprawić i wymieszać na gładka masę.

Nafaszerowac pomidory masa pieczarkowa i wstawic do piekarnika.

Piec 20 minut w 180 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1415
Data dodania: 2008-11-21

Zdjęcia

Faszerowane pomidory
Kantu#

Dodane przez:

Kantu

2007-07-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Faszerowane pomidory

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.