Jajeczka imprezowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cytrynę kroimy w półplasterki wraz ze skórką. Ogórka kroimy na niewielkie kawałki, pomidorki koktajlowe również kroimy na małe cząstki. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka. Białka jajek napełniamy plastrami łososia, ogórkiem, pomidorkami, cytryną. Dekorujemy szczypiorkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1638
Data dodania: 2010-03-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajeczka imprezowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.