• apette.pl
  • Królewska karkówka z sałatką z ananasem

Królewska karkówka z sałatką z ananasem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Karkówkę umytą pokroić, oprószyć pieprzem i solą. Odstawić na 3 godziny. Plastry mięsa obtoczyć w ketchupie i ułożyć na blasze. Włożyć do rozgrzanego piekarnika o temperaturze 200 st.C. Cebulę i pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju. Pieczarki z cebulą nałożyć na kawałki karkówki, posypać bazylią, przykryć plastrami sera, a na wierzch wyłożyć po łyżce majonezu i pozostawić w piekarniku, aż mięso będzie miękkie, a ser lekko się stopi. Dodać sałatkę, wymieszać i dodać do karkówki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 5376
Data dodania: 2009-04-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Królewska karkówka z sałatką z ananasem

2010-02-09 00:32:46

Ta sałatka z ananasem zachęca do jej zrobienia.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.