Budyń bezmleczny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Sok zagotowujemy. Mąkę rozrabiamy w niewielkiej ilości wody. Mieszając, wlewamy do soku. Gotujemy, aż zgęstnieje. Odstawiamy na ok. 15 minut, następnie mieszamy z kaszką. Podajemy w temperaturze pokojowej.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 3203
Data dodania: 2010-12-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Budyń bezmleczny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.