Roladki z pastą jajeczną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja ugotować na twardo. Ostudzić, obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Rzodkiewkę, paprykę i pół pęczka szczypiorku umyć i drobno pokroić. Do warzyw dodać jajka zioła. Wymieszać z majonezem i na koniec doprawić solą i pieprzem.

Gotową masę nakładać na każdy plasterek sera. Zawijamy roladkę a następnie owijamy w folię aluminiową i wkładamy do lodówki na kilkanaście minut. Przed podaniem każdą roladkę zawinąć w wąski plasterek szynki i zawiązać szczypiorkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1327
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Roladki z pastą jajeczną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.