• apette.pl
  • Kukurydza z pietruszką i szczypiorkiem

Kukurydza z pietruszką i szczypiorkiem

Ocena przepisu

Opis

Podawaj jako dodatek do dania głównego.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kolbę przekrój na pół i włóż do torebki do gotowania na parze. Posmaruj masłem, posyp posiekaną pietruszką i posiekanym szczypiorkiem. Można posolić do smaku. Gotuj w mikrofalówce przez 2 minuty.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 775
Data dodania: 2010-05-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kukurydza z pietruszką i szczypiorkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.