Pasta paprykowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę pokroić, dodać do fety i polać jogurtem, wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1894
Data dodania: 2010-01-20

Zdjęcia

Pasta paprykowa
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pasta paprykowa

2010-03-02 13:02:38

Super jest!

2010-02-23 13:40:30

Uwielbiam pastą.

2010-02-09 00:10:22

Kolejny fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.