Kebaby grzybowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, zmielić. Ugotowane grzyby zmielić. Cebulę i natkę posiekać. Do mięsa dodać jajka, resztę składników i łyżkę tartej bułki. Wyrobić i doprawić. Z masy uformować wałeczki, nabijać na patyczki do szaszłyków. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na grillu lub na patelni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1484
!Zosia

!Zosia

Data dodania: 2008-11-22

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Kebaby grzybowe

2010-02-24 21:41:11

Dobre jedzenie.
!Sonia#

!Sonia

2009-03-03 13:09:36

A ja zrobilam i jestem bardzo zadowolona, polecam sprobowac, ale mozna jeszcze posypac papryka i chilli lub koperkiem

2009-02-27 19:27:05

Mozna dodac sezamu polecam obtoczyc i bardzo smakuje lub posypac estragonem tez dobre

2009-02-27 19:13:07

Faktycznie takiego jeszcze nie jadlem i musialem zrobic no i zasmakowal mi, polecam

2009-01-18 19:07:36

Takiego kebaba jeszcze chyba nie jedliscie, ale polecam naprawde dobry

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.