Sznycelek z marchewką

Ocena przepisu

Opis

Sznycelek z marchewką

Składniki

  • sznycel wieprzowy 6 plastrów
  • ugotowana marchewka 3 sztuki małe
  • papryka 1 sztuka
  • ser żółty 1 plaster duży
  • jajka do panierki
  • tarta bułka do panierki
  • olej do smażenia
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia

Paprykę umyć, oczyścić i pokroić na 12 pasków. Ser pokroić na 6 słupków. Marchewki przekroić na połowy. Mięso rozbić i oprószyć solą i pieprzem. Układać na nim po jednej połówce marchewki, słupku sera, dwa paski papryki. Zwinąć. Na patelni rozgrzać olej. Roladki panierować w jajku i bułce i smażyć na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1676
Data dodania: 2010-11-19

Zdjęcia

Sznycelek z marchewką
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-19
Sznycelek z marchewką
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sznycelek z marchewką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.