Różowe mleko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotowujemy mleko z cukrem i cukrem waniliowym, studzimy je, wlewamy sok malinowy i dokładnie mieszamy. Chłodzimy w lodówce przez kilka godzin. Przygotowujemy bitą śmietanę według przepisu na opakowaniu. Mleko malinowe rozlewamy do pucharków, polewamy bitą śmietaną i dekorujemy malinami. Podawać z słomką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 445
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Różowe mleko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.