Ogórki konserwowe

Ocena przepisu

Składniki

  • małe ogórki
  • marchewka
  • czosnek
  • koper
  • listki laurowe
  • pieprz w ziarkach
  • ziele angielski

Zalewa:

Sposób przyrządzenia

Ogórki myjemy i wkładamy do wyparzonych słoików na dno pokrojona p plastry marchewka kilka. Do każdego słoika wkładamy koper, czosnek po 1 ząbku, listek laurowy, pieprz w ziarnkach i ziele angielskie. Zalewa: wszystkie składniki razem gotujemy i zalewamy ogórki. Wekujemy 10 min.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1339
Data dodania: 2011-02-27

Zdjęcia

Ogórki konserwowe
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-27

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórki konserwowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.