Zupa na rosole wołowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę, pietruszkę, ziemniaki obrać, pokroić w kostkę. Mięso umyć, zalać 1,5 litra wody, dodać pokrojone warzywa oraz cebulę liście laurowe. Pod koniec gotowania dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotujemy do miękkości mięsa. Mięso wyciągnąć pokroić w kostkę. Dodać do zupy. Doprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą do zup.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 769
Data dodania: 2011-11-17

Zdjęcia

Zupa na rosole wołowym
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa na rosole wołowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.