Pierś gyros do tortilli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filet z kurczaka myjemy, kroimy w paski, przekładamy do miski, dodajemy paprykę i przyprawę gyros, dokładnie mieszamy, odstawiamy na 2 godziny w chłodne miejsce. Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy pierś z kurczaka, podsmażamy. Zawijamy w placki tortilli. Podajemy z frytkami i sosem czosnkowym.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 668
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierś gyros do tortilli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.