Śledzie z cebulą i jabłkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Matiasy pokroić w kawałki, moczyć w mleku ok godziny. Jabłka obrać, wyciąć gniazda nasienne a następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach i skropić sokiem z cytryny. Cebulę posiekać. Dodać do jabłek i wymieszać. Dodać śmietanę oraz cukier i ponownie dokładnie wymieszać. Następnie dodać kawałki filetów i wymieszać. Smacznego !!
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1311
Data dodania: 2011-05-28

Zdjęcia

Śledzie z cebulą i jabłkiem
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie z cebulą i jabłkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.