Pyszna ryba w zalewie

Ocena przepisu

Składniki

zalewa

ciasto

Sposób przyrządzenia

Wymieszać w garnku składniki zalewy i zagotować. Zrobić ciasto (jak na naleśniki) i pokrojona na kawałki rybę maczać w cieście i smażyć na oleju z obu stron. Pokroić cebulę w ćwierć plasterki i zeszklić. Ogórki i paprykę pokroić w kostkę i wymieszać z przestudzoną cebulą. W słoju układać warstwę ryb i warzyw. Na koniec zalać zalewą, zakręcić i trzymać w chłodzie przez 12 godzin.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Czas smażenia: 20 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1224
Data dodania: 2012-09-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pyszna ryba w zalewie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.