Farsz pieczarkowy

Ocena przepisu

Opis

I farsz gotowy.... do zapiekanek, do pizzy i uszek.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przygotowanie:
Pieczarki umyć i drobno skroić.
Włożyć na patelnie i rozpocząć smażenie (wodę z pieczarek wybieram łyżką), dodać oliwę z oliwek i 3 skrojone w kostkę cebulki, kostkę bulionową i przyprawy do smaku, smażyć około 30-40 minut.
I farsz gotowy.... do zapiekanek, do pizzy i uszek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 5904
Data dodania: 2010-05-23

Zdjęcia

Farsz pieczarkowy
konstancja18#

Dodane przez:

konstancja18

2010-05-23
I farsz gotowy.... do zapiekanek, do pizzy i uszek.
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Farsz pieczarkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.