Majerankowe ciasto na pizzę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki wyrobić na jednolitą masę. Następnie rozwałkować i układać na cieście dowolne składniki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1839
Data dodania: 2010-05-21

Zdjęcia

Majerankowe ciasto na pizzę
terenowa22#

Dodane przez:

terenowa22

2010-05-21
Majerankowe ciasto na pizzę
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Majerankowe ciasto na pizzę

2010-05-25 08:33:01

Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, bym miała grudki w cieście drożdżowym :) Wystarczy dobrze rozrobić ciasto.

2010-05-24 22:08:13

i nie ma grudek w cieście,
przyznam szczerze nie robiłam drożdżowego ciasta, nie umiem, wypróbuję twój przepis

2010-05-24 10:43:27

Niektórzy rozpuszczają drożdże w mleku, ale ja tego nie robię, bo nie uważam tego za konieczność. Po prostu dodaję drożdże do pozostałych składników - tak, jak jest w przepisie.

2010-05-23 20:07:28

Interesuje mnie ten przepis na ciasto do pizzy?

"Wszystkie składniki wyrobić na jednolitą masę. Następnie rozwałkować i układać na cieście dowolne składniki"

z tego co wiem to z drożdzami jest inaczej, rozpuszcza się je z mlekiem..
Mogłabyś bardziej sprecyzować przepis na ciasto?
jak postępować z drożdzami?
Dziękuję.

2010-05-23 20:03:43

Majeranek w naszej kuchni jest nieodzownym elementem.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.