Kotlety z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę umyć, wydrążyć gniazda nasienne. Pokroić w drobną kostkę. Pieczarki umyć, osuszyć, posiekać drobno. Cebulę obrać pokroić w drobną kosteczkę. Mięso włożyć do miski, dodać pokrojoną paprykę, posiekane pieczarki oraz cebulę. Wbić jajko, dodać 2 łyżki bułki tartej. Wyrobić masę mięsną. Następnie doprawić do smaku solą czosnkową, pieprzem oraz przyprawą do wieprzowiny. Masę jeszcze raz dokładnie wyrobić. Formować kotlety, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 800
Data dodania: 2011-12-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.