Fasola z ogórkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę ugotować w lekko osolonej wodzie. Ogórek i paprykę pokroić w plastry. Cebulę zeszklić na oleju. Dodać bulion rozrobiony z przecierem, dodać odcedzoną fasolę, ogórek i pozostałe składniki. Gotować pod przykryciem około 5 - 8 min. Następnie doprawić do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 843
Data dodania: 2010-12-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola z ogórkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.