Pasta muszyńska

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czosnek zmiażdżyć lub drobno posiekać. Bryndzę utrzeć lub zmiksować z masłem, czosnkiem i posiekanymi orzechami oraz zieleniną, doprawić do smaku. Uformować niewielką gomółkę, zawinąć w folię spożywczą i wstawić do lodówki. Przed podaniem kroić na plasterki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1306
Data dodania: 2010-05-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta muszyńska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.