Spiralki serowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę, margarynę i topione serki posiekać nożem, dodać sól i mieloną paprykę. Ciasto szybko zagnieść i pozostawić przez godzinę w chłodnym miejscu. Następnie rozwałkować na grubości 1/2 cm, pokroić nożem na wąskie paski długości 10 cm, skręcając je w spiralki. Ułożyć na posmarowanej tłuszczem blasze, posmarować białkiem. Piec około 15 minut na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 630
Data dodania: 2010-02-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Spiralki serowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.