Szybkie ciasto ze śliwkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Nagrzać piec do 200 stopni. Ciasto francuskie odmrozić i rozwinąć. Śliwki umyć, pokroić na połówki, usunąć pestki. Na cieście ułożyć połówki śliwek, skórkami do ciasta. Wstawić do pieca na 20 minut. W tym czasie utrzeć puder z sokiem z cytryny na lukier. Wystudzone ciasto polać lukrem i pokroić na kawałki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Czas pieczenia: 20 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 629
Data dodania: 2012-08-02

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szybkie ciasto ze śliwkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.