Jajka z rzodkiewką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo , obieramy . Przekroić jajka na połówki. Wyciągnąć delikatnie żółtka . Do żółtek dodać majonez ,rzodkiewkę utartą na tarce, wymieszać dokładnie lub zmiksować . Doprawić do smaku . Napełniamy połówki jajek. Podajemy na liściach sałaty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 921
Data dodania: 2010-11-20

Zdjęcia

Jajka z rzodkiewką
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-20

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka z rzodkiewką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.