Grillowany ananas z lodami

Ocena przepisu

Składniki

  • ananas 1 szt
  • lody waniliowe 250 mililitrów
  • pieprz kolorowy 2 łyżeczki

Sposób przyrządzenia

Myjemy ananasa, odcinamy listki oraz stwardnienia i kroimy w jedno-centymetrowe plastry. Pieprz mielimy. Ananasa grillujemy lub pieczemy na patelni, po 5 minut z obu stron. Na upieczone ananasy kładziemy po kilka gałek lodów waniliowych i posypujemy zmielonym, kolorowym pieprzem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 548
Data dodania: 2011-07-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowany ananas z lodami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.