Grillowany kurczak

Ocena przepisu

Składniki

  • marynata szlachecka w płynie Kamis 1 op
  • filet z kurczaka 50 dag

Sposób przyrządzenia

Filety z kurczaka opłukać, podzielić na kotlety, lekko utłuc tłuczkiem. Do miski włożyć kotlety i wlać marynatę, wymieszać. Przykryć i włożyć do lodówki na 1 godz. Smażyć na grillu z obu stron. Dodatkowo można posypać kotlety przyprawa do grilla wg. Uznania.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1027
Data dodania: 2010-06-01

Zdjęcia

Grillowany kurczak
gagakm#

Dodane przez:

gagakm

2010-06-01
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Grillowany kurczak

2010-06-18 22:07:12

Szybko, prosto i smacznie. W sam raz na grillowe przyjęcie jako podstawa dania do zapiekanych na grillu w folii ziemniaków i surówki.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.