Kurczak po węgirsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Udka umyć , osuszyć, grubsze kości wyluzować , lekko rozbić i naszpikować czosnkiem drobno pokrojonym. Natrzeć solą, pieprzem , papryką. Na oliwie obsmażyć udka , dodać pokrojoną paprykę w krążki, podsmażyć razem , podlać 60 ml rosołu warzywnego i dusić około 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 803
Data dodania: 2010-08-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kurczak po węgirsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.