Szparagi w mięsie mielonym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa mielonego dodajemy jajko, przyprawę, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy dokładnie. Formujemy podłużne kotlety na długość szparag i owijamy szparagi mięsem. Panierujemy w bułce tartej. Smażymy na oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 2708
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Szparagi w mięsie mielonym
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szparagi w mięsie mielonym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.