Gulasz jajeczny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Podsmażyć pokrojony w kostkę boczek, aż wytopi się z niego tłuszcz. Wrzucić posiekaną cebulę, a po jaj zeszkleniu się paprykę i śmietanę oraz sól i pieprz. Gdy całość zacznie się gotować, dodać jajka pokrojone w dużą kostkę. Zagotować całość jeszcze raz.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 749
Data dodania: 2011-01-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz jajeczny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.