Ryż z natką pietruszki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż gotujemy w wodzie z masłem i szczypt soli przez 18 minut. Wykładamy torebki na sitko do ścieknięcia. Ryz wykładamy w miseczki i posypujemy pokrojoną natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 2023
Data dodania: 2010-02-11

Zdjęcia

Ryż z natką pietruszki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-11
Ryż z natką pietruszki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z natką pietruszki

2010-02-14 12:35:55

Dietetyczny i ekonomiczny.

2010-02-14 12:26:09

Do obiadku zamiast ziemniaków.

2010-02-11 22:07:56

Takie coś można jeść.

2010-02-11 20:24:25

Pychotka

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.