Ryż z natką pietruszki Składniki Sposób przyrządzenia
Ryż gotujemy w wodzie z masłem i szczypt soli przez 18 minut. Wykładamy torebki na sitko do ścieknięcia. Ryz wykładamy w miseczki i posypujemy pokrojoną natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Łączny czas przyrzadzenia: Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 2023
Data dodania: 2010-02-11
Zdjęcia
2010-02-11
Ryż z natką pietruszki
Wstaw na stronę, bloga, forum:
Zobacz wszystkie (4)
Komentarze
Do przepisu na: Ryż z natką pietruszki
2010-02-14 12:35:55
Dietetyczny i ekonomiczny.
2010-02-14 12:26:09
Do obiadku zamiast ziemniaków.
2010-02-11 22:07:56
Takie coś można jeść.
2010-02-11 20:24:25
Pychotka