Pęczak z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pęczak ugotować, przełożyć w ciepłe miejsce. Marchewkę zetrzeć na surówkę i skropić sokiem z cytryny.Jajko przygotować i posypać natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 3242
Data dodania: 2008-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pęczak z jajkiem

2010-02-24 21:54:25

No dobre.

2010-02-04 13:48:20

Smaczne danie obiadowe.

2009-01-25 19:48:00

Zawsze mi peczak smakowal, ale ten jest super. Mozna go jesc tez z kefirem, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.