Kompot z agrestu

Ocena przepisu

Składniki

  • agrest dowolna ilość
  • cukier 4 łyżki na słoik

Sposób przyrządzenia

Agrest umyć i oczyścić z szypułek i ogonków. Słoiki napełnić do połowy agrestem dodać cukier i uzupełnić wodą. Pasteryzować 15 min.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 889
Data dodania: 2010-04-27

Zdjęcia

Kompot z agrestu
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-04-27

Tagi

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z agrestu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.