Kanie w zalewie

Ocena przepisu

Składniki

Zalewa

Dodatkowo

Sposób przyrządzenia

Kapelusze kani oczyścić, opłukać, osuszyć i pokroić na części. Panierować w roztrzepanym jajku i tartej bułce. Smażyć na gorącym oleju na złoty kolor. Z podanych składników ugotować zalewę. Ogórki i cebulę pokroić na plastry. Układać warstwami kanie, ogórki z cebulą kanie ogórki z cebulą i tak dalej. Całość zalać gorącą zalewą. Odstawić do wystudzenia. Wystudzone wstawić do lodówki. Podawać następnego dnia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 623
Data dodania: 2012-09-17

Zdjęcia

Kanie w zalewie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-17

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kanie w zalewie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.