• apette.pl
  • Czerwona kapusta z cebulką i czosnkiem

Czerwona kapusta z cebulką i czosnkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkować, ugotować z liściem laurowym i zielem angielskim, odcedzić. Cebulkę drobno posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Na oleju podsmażyć cebulkę i czosnek dodać kapustę, przyprawy i całość chwilkę smażyć. Można podawać na zimno jak i na ciepło.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 980
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Czerwona kapusta z cebulką i czosnkiem
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czerwona kapusta z cebulką i czosnkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.