• apette.pl
  • Fasola szparagowa duszona z warzywami

Fasola szparagowa duszona z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przygotowane strąki fasoli ugotować w osolonej wodzie i odsączyć. Oddzielnie podsmażyć drobno pokrojoną cebulę. Do fasoli dodać cebulę, pokrojone na kawałki pomidory, drobno pokrojoną paprykę, ocet, sól i pieprz, wlać trochę gorącej wody i dusić przez 10-25 minut. Podać warzywa posypane koprem i natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 811
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola szparagowa duszona z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.