Jajka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka umyć. Zalać wodą. Dodać sól. Gotować 7-8 minut od czasu zagotowania. Wyjąć, zalać zimną wodą. Wystudzone obrać. Dodawać do sałatek. faszerować, zapiekać, robić kanapki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 671
Data dodania: 2011-03-09

Zdjęcia

Jajka
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-03-09
Jajka

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.