Szaszłyk drobiowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kroimy w dużą kostkę pierś z kurczaka, a następnie obtaczamy ją w przyprawie do grilla. Papryki i cebulę kroimy w dowolnej wielkości kawałki. Nabijamy na patyki w następującej kolejności: papryka czerwona, mięso, papryka zielona, cebula. Smarujemy szaszłyki roztopionym masłem połączonym z olejem. Pieczemy do momentu, aż mięso będzie miękkie. Sos przygotowujemy tak jak jest to opisane na opakowaniu, który później mieszamy ze śmietaną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1536
Data dodania: 2010-11-04

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szaszłyk drobiowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.