Jajka faszerowane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, ostrożnie wyjmujemy żółtka. Pieczarki gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, następnie drobniutko siekamy. Szczypiorek płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy i również drobniutko siekamy. Następnie pieczarki, żółtka oraz szczypiorek dokładnie ze sobą łączymy, dodajemy majonez, jeszcze raz mieszamy. Tak przygotowanym farszem napełniamy białka jaj
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1276
Data dodania: 2011-05-18

Zdjęcia

Jajka faszerowane
madi356#

Dodane przez:

madi356

2011-05-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka faszerowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.