Kozi ser panierowany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser kroimy w paski 10 na 2, 5 cm. Oprószyć solą i pieprzem. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz tartej buce. Smażymy na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1181
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Kozi ser panierowany
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kozi ser panierowany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.