Ananas z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ananasa pokroić wzdłuż na ćwiartki, każdą ćwiartkę podzielić na plastry. Wymieszać miód, sok z cytryny i posmarować tą mieszanką plastry ananasa. Piec plastry ananasa na grillu przez 3 minuty z każdej strony.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1539
Data dodania: 2010-08-24

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ananas z grilla

2010-08-26 09:51:23

Latwy w przygotowaniu i bardzo smaczny.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.