Papryka faszerowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obieramy, gotujemy. Ser mielimy z ziemniakami. Cebulę kroimy w kostkę smażymy na oleju , dodajemy do farszu orz pomidory pokrojone w kostkę , mieszamy , doprawiamy solą i pieprzem. Paprykę myjemy , wydrążamy gniazda na sienne. Paprykę nadziewamy farszem , posypujemy posiekanym szczypiorkiem . Układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy do miękkości papryki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1091
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka faszerowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.