Pieczarki z patelni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki myjemy, kroimy w plastry, podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, pod koniec smażenia dodajemy sól i pieprz do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1609
Data dodania: 2010-09-19

Zdjęcia

Pieczarki z patelni
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki z patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.