Rolada szynkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy na sztywną pianę, mieszamy z 3 żółtkami, dodajemy 2łyżki parmezanu, 2 łyżki śmietany i mąkę.Smażymy na natłuszczonej patelni omlet i zsuwamy na talerz posypany resztą parmezanu.Drobno pokrojoną szynkę mieszamy z 1 żółtkiem i śmietaną. Masą tą smarujemy omlet.Zwijamy w rulonik i kroimy na plastry ok. 2 cm.Podajemy z sałatką z pomidorów.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 755
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolada szynkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.