Babka cytrynowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka utrzeć z cukrem i margaryną dodać mąki skórkę z 2 cytryn i na końcu sok cytrynowy. Formę wysmarować i obsypać bułką tartą. Piec 40 min w 160 st.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1209
Data dodania: 2010-03-05

Zdjęcia

Babka cytrynowa
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Babka cytrynowa

2010-03-09 02:28:04

dobra babka.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.