Zupa koperkowa z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Koperek posiekać. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na ćwiartki. Na gotujący się rosół włożyć koperek, gotować 5 minut. Doprawić solą, pieprzem. Śmietanę rozprowadzić w zupie. Podajemy z jajkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1355
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Zupa koperkowa z jajkiem
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa koperkowa z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.